SPELTIPS 16/12 inför Dallas – Ottawa: Trivs med motståndet!

This post was originally published on this site

Marcus Råsberg|15 december, 2023, 10:25

Jag väljer att spela på Dallas i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ottawa spelar back to back

  • Dallas har vunnit tre av de fyra senaste matcherna mot Ottawa

  • Dallas har fått tre dagars vila

Trivs mot Ottawa

Natten till lördag spelar Dallas Stars hemmamatch mot Ottawa Senators. Inför matchen hittar vi Dallas på en andraplats i Central Divsion bakom Colorado medan Ottawa ligger sist i Eastern Conference och långt ned i botten av den totala tabellen. Det är första lagen ställs mot varandra sedan december 2022 och jag håller hemmalaget som klara favoriter.

Dallas trivs mot Ottawa. Ser vi till interna möten mellan lagen har Dallas vunnit tre av de fyra senaste matcherna mot Ottawa och de bör ses som klara favoriter inför nattens möte. De är det klart bättre laget, har inga spelare på skadelistan och behöver fortsätta plocka poäng för att hålla sig i toppen av Central Division som är en tight division.

Tight spelschema

Ottawa beger sig till Dallas för att spela sin tredje match på blott fyra dagar. De har haft ett tight spelschema och gör inatt sin andra match på två dagar efter matchen mot St. Louis igår. Ett lag som spelar back to back tenderar att förlora den andra matchen rent statistiskt och jag räknar med att Ottawa kommer få det tufft att ta poäng mot Dallas inatt.

Samtidigt som Ottawa har haft ett tight spelschema har Dallas haft det motsatta. Efter matchen mot Detroit tidigare i veckan har Dallas fått dryga tre dagars vila vilket ger laget ett enormt övertag mot ett potentiellt “tröttkört” Ottawa. Jag räknar med dessa anledningar att Dallas tar hem detta efter 60 minuters spel och väljer därför att placera en rak etta efter full tid hos Unibet inför mötet.

ishockey, NHL

|

units: 2/5 – spelstopp: 02:00

Dallas – Ottawa
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Inlägget SPELTIPS 16/12 inför Dallas – Ottawa: Trivs med motståndet! dök först upp på Speltips.se.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*